1 клик Ве дели од започнување на Вашата кариера од соништата!

Започнете ја Вашата фитнес кариера

Сега е Вашата шанса да го добиете светски признатиот сертификат од Академијата Mr. Olympia - Европа. Ова е специјална понуда од Mr. Olympia, за првата Академија Mr. Olympia - Европа. Цената го опфаќа пристапот до сите предавања во видео формат, завршните испити и самиот сертификат.

Цената на сертификатот од Академијата Mr. Olympia - Европа е 500 евра.

Еден клик оддалечени од успехот

Веднаш придружете се на Академијата Mr. Olympia - Европа заедно со врвни професионалци од областа. Проширете ја Вашата бизнис мрежа со истомисленици. Сертификатот од Академијата Mr. Olympia - Европа е резервиран за врвни професионалци во областа.

500 € (50% OFF)

Причини да ни се придружите

Се двоумите дали треба да аплицирате или не? Можеме да Ве увериме дека Академијата Mr. Olympia - Европа нуди многу големи можности.

Со присуство на Академијата Mr. Olympia - Европа ќе запознаете многу луѓе од индустријата.  Односите што ќе ги воспоставите може да Ви помогнат во иднина.

Со присуство на предавањата, ќе добиете многу знаење од водечки имиња во фитнесот.

По завршувањето на испитот, ќе добиете официјален сертификат од Академијата Mr. Olympia - Европа. Сертификатот го доделува акредитирана организација, која ќе Ви даде кредибилитет. Една од првите работи што работодавачите ги прашуваат на интервју за работа е од кого сте сертифицирани, така што поседување соодветна сертификација може да Ви помогне да добиете работа во иднина.

Сертификатот Академијата Mr. Olympia - Европа ќе ја докаже Вашата експертиза. Ако имате бренд, ова ќе им покаже на вашите клиенти дека ги разбирате нивните прашања и цели. Сертификатот од Академијата Mr. Olympia - Европа укажува дека поседувате компетентност и специјализација во Вашата област.

Сертификатот од Академијата Mr. Olympia - Европа ќе Ви помогне да се разликувате од конкуренцијата. Овој сертификат ќе додаде вредност на Вашиот личен бренд и ќе Ви помогне да се разликувате од другите тренери.

.