Следна академија: 26 декември

1 клик Ве дели од започнување на Вашата кариера од соништата!

Програма и распоред

Тука можете да ги најдете сите важни настани и информации поврзани со Академијата Mr. Olympia - Европа. Научете сè што треба да знаете за курсевите, инструкторите, испитите и други рокови.

На Академијата Mr. Olympia - Европа, ние сме посветени на развивање на врвно фитнес образование.

Ние обезбедуваме транспарентни цени, кои можете да ги погледнете на нашата страница за апликација. Секој од Европа има право да учествува на Академијата.

Земете го вашиот сертификат за Mr. Olympia

Распоред на академијата

Откако ќе продолжите на страницата за наплата, ќе добиете пристап до видеоматеријалите на курсевите веднаш штом продолжите со плаќањето.

Конечно, ќе присуствувате на завршниот испит и потоа ќе ги доделиме официјалните сертификати за Mr. Olympia.

Курс #1: Основи на исхрана

Инструктор: д-р Александар Митов

Курс #2: Кинезитерапија и фитнес

Инструктор: Дијана Шивачев

Курс #3: Психологија и спорт

Инструктор: Слаѓана Ангелкоска

Курс #4: Функционална кондиција

Инструктор: Ѓорѓи Спасов

Курс #5: Напредна исхрана и програми

Инструктор: Томе Даневски

Курс #6: Mr. Olympia бодибилдинг и фитнес

Инструктор: Љубивој Бакиќ

Слика од жена, која стои на сцената на Mr. Olympia, додека ги покажува мускулите. Таа носи елегантни црвено бикини, со сребрени детали, со број 77 на неа.
Слика на бодибилдери на сцената на натпреварот Mr. Olympia додека ги покажуваат мускулите на нивната изведба.
Слика на Oksana Grishina, каде што слави за наградата од Mr. Olympia, на сцена, со медал на вратот и пехар во рацете. Таа носи елегантен комплет за бикини.
Слика на Yarishna Ayala, на сцената на Mr. Olympia. Таа носи елегантен, темносин бикини комплет и се смешка.
Слика на натпреварувачи во бодибилдинг, на сцената на Mr. Olympia. Свртени се со грб пред камерата.
Слика на Shanique Grant во бекстејџ на натпревар, додека крева тегови. Таа носи елегантен, сребрен комплет за бикини и очила на нејзините очи.

Академија Mr. Olympia - Европа

Како функционира целокупниот процес?

Добивањето на сертификатот за Академијата Mr. Olympia - Европа е процес со две различни фази. Прво, ќе присуствувате на предавањата. Потоа, треба да ги положите завршните испити.

Чекор 1 - Процес на учење

Ќе добиете пристап до шест курсеви, кои ќе се одржуваат преку Интернет.

Поточно, секој професор ќе одржува предавања во видео формат. Во суштина, ова е централниот дел од целиот процес.

Учесниците на Академијата ќе добијат пристап до сите предавања откако ќе го извршат плаќањето. Бидејќи го разбираме напорниот распоред на фитнес ентузијастите, обезбедуваме флексибилност. Затоа, потенцијалните сопственици на сертификати можат да го организираат своето време и часови и да се подготват за завршниот испит.

Чекор 2 - Испити и сертификат

Во рамките на Академијата Mr. Olympia - Европа има завршни испитни сесии.

Испитите се состојат од материјали научени преку видео формат. Во суштина, секој фокусиран за време на предавањата може да го положи испитот и да добие сертификат од Академијата Mr. Olympia - Европа.

Ако не успеете да положите испит, ќе имате можност повторно да го полагате. Првиот пат кога ќе го полагате испитот нема да Ве чини ништо. Но, ако не успеете по втор пат, следниот пат кога ќе го полагате, ќе треба да платите дополнителни 20 евра по испит.

Без разлика дали штотуку го започнувате Вашето фитнес патување или сте подготвени да го направите следниот чекор во Вашата фитнес кариера, сертификатот од Академијата Mr. Olympia - Европа е одличен избор за Вас.

Сигурни сме дека ќе стекнете многу знаење, ќе се забавувате и ќе запознаете нови луѓе во оваа област!

Официјално лого Академијата Mr. Olympia - Европа

#Почеток

Започнете го Вашето професионално фитнес патување со официјалниот процес на сертификација на Академијата Mr. Olympia - Европа.

Запознајте ги инструкторите!

Дали сте љубопитни кои се инструкторите на Академијата Mr. Olympia - Европа? Продолжете да читате за да дознаете!

Курс #1: Основи за исхрана

Слика од Emilija Mandzukovska како тренира во теретана, со десната рака нагоре. Таа носи сив спортски сет.

Инструктор: д-р Александар Митов

Д -р Александар Митов ќе го предава предметот Основи на исхраната.

Наставна програма за курс

Курс #2: Кинезитерапија и фитнес

Слика од Emilija Mandzukovska како тренира во теретана, со десната рака нагоре. Таа носи сив спортски сет.

Инструктор: Дијана Шивачев

Дијана Шивачев ќе го предава предметот Кинезитерапија и Фитнес.

Наставна програма за курс

Курс #3: Психологија и спорт

Слика од Emilija Mandzukovska како тренира во теретана, со десната рака нагоре. Таа носи сив спортски сет.

Инструктор: Слаѓана Ангелкоска

Слаѓана Ангелкоска ќе го предава предметот Психологија и спорт.

Наставна програма за курс

Курс #4: Функционален фитнес

Слика од Emilija Mandzukovska како тренира во теретана, со десната рака нагоре. Таа носи сив спортски сет.

Инструктор: Ѓорги Спасов

Ѓорѓи Спасов ќе го предава предметот Функционален фитнес и работа со групи.

Наставна програма за курс

Курс #5: Напредна исхрана и програми

Слика од Emilija Mandzukovska како тренира во теретана, со десната рака нагоре. Таа носи сив спортски сет.

Инструктор: Томе Даневски

Томе Даневски ќе го предава предметот Напредна исхрана и програми.

Наставна програма за курс

Курс #6: Mr. Olympia бодибилдинг и фитнес

Ljubivoj Bakic ги свитка мускулите на натпреварот за бодибилдинг

Инструктор: Љубивој Бакиќ

Љубивој Бакиќ ќе го предава предметот Mr. Olympia бодибилдинг и фитнес.

Наставна програма за курс